Om Rørlegger Hasvold

Din lokale rørlegger

Mitt mål var å starte egen rørleggerbedrift og i 2005 ble Rørlegger Hasvold ble startet opp. Vi opererer i hele vestoppland og store delere av østlandet. Gjennom årene har vi hatt en god og stabil vekst og idag er vi 7 ansatte.

Vi er også lærlingebedrift og flere av lærlingene vi har tatt inn har fått fast ansettelse hos oss når lærlingetiden er over.

Vi satser på nærhet til kunden gjennom bred lokalkunnskap, og gode tilbud tilpasset lokal etterspørsel.

Om du bygger nytt, renoverer eller bare skal skifte ei kran, så har vi kompetansen, både om produktene og monteringen.

Vår målsetting er å være din foretrukne rørleggerbedriften i lokalmiljøet. Rørlegger Øyvind Hasvold skal fremstå profesjonelt og være en god samarbeidspartner med fokus på optimale løsninger for sine kunder.

Vi skal til enhver tid levere kvalitet i både håndverk og på varer.

La fagfolk gjøre jobben! 
Rørlegger Øyvind Hasvold står for fagkunnskap, kvalitet og godt håndverk

Døgnvakt

910 02 227

Godkjenninger

Vi er sentralt godkjent rørlegger. Denne godkjenningen er et hjelpemiddel for alle foretak som skal være ansvarlig for søknad, prosjektering, utførelse eller kontroll av tiltak som krever byggetillatelse. Foretak med sentral godkjenning oppnår en enklere byggesaksbehandling i kommunen, fordi kommunen normalt skal legge den sentrale godkjenningen til grunn ved vurdering av ansvarsrett. Sentralt godkjente foretak kan dermed vise frem beviset for sin sentrale godkjenning istedet for å dokumentere kompetansen sin i hver enkelt byggesak.

Godkjent for ansvarsrett
DVN
VVS fagmann